Ik liep de lounge bij van der Valk in, op zoek naar mijn afspraak. Het was gewoon iets zakelijks. Oké, we zochten een tafel en praatten bijna 2 uur, afspraken maken en afscheid nemen. Ik ging daarna nog even naar de toiletten. En daar op de trap liep ze! Keurig mantelpakje aan, best kort rokje, zwarte kousen en hoge hakken, mooi wit overhemd, en ja daar spande een paar stevige tieten onder. Jasje hing natuurlijk open en 2 knoopjes stonden ook open. In één blik, ja echt een mooie vrouw, zo rond de 45 dacht ik. Haar dikke blonde haren waren alleen al een reden om nog een keer naar haar te kijken. Echter ze had een wat sippe blik en keek ook wat verloren. Ik dacht als je die niet aanspreekt dan is het voorbij en zie je ze nooit meer terug.

Ik stapte op haar toe en zei “Zo mooi en dan zo sip kijken, kan ik je helpen om je weer te laten lachen?” Even keek ze verschrikt maar gelijk herstelde ze zich en keek me aan. In haar ogen zag ik even zoiets van, oké geen foute man en ze opende haar mond en zei “Wat lief dat je me ziet en mijn stemming zo snel kan inschatten. Ja ik kijk sip want ik zit in een conferentie en zit naast een vent die stinkt en ik ben gevlucht, ik moest even er uit. Ging bijna kotsen. Ik was bang dat hij me anders had uitgenodigd om samen met hem te lunchen, en dat was het laatste wat ik wilde. Ben jij ook in de conferentie?” “Nee helaas niet want dan zou ik graag naast jou zijn gaan zitten. Of ben je verplicht naast die stinkerd te zitten?” “Naja” zei ze “Hij is mijn nieuwe chef en hij probeert me al de hele conferentie aan te maken. Ik moet beleefd blijven maar zie hem echt niet zitten, heb hem nodig, wil natuurlijk een goede indruk maken en heb daarom dit pakje aan, maar het liefst had ik lekker in mijn skinnie daar gezeten en iets luchtigs erop, het is veel te warm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *